Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Malin - 22 februari 2009 22:25

A var med och hoppade Lisa lite idag. Lisa var stel som 17 så hon såg nästan halt ut vissa stunder. A sa att hon inte kändes halt och hon kollade när jag sprang med Lisa och såg inget. Men det är ju så himla svårt att se! Tycker verkligen att allt sånt här är skit jobbigt... Men Lisa rörde sig mycket bättre i slutet så är inte så orolig. Vilken häst är inte stel när det är kallt och svinhalt ute?? Men får be M känna igenom henne ordetligt på tisdag och sedan rida mycket lösgörande för att vara på den säkra sidan. 


Men Lisa var jätte pigg och väldigt framåt idag. Hoppningen gick hyfsat, högergaloppen var katastrof dock! Lisa var ju så hemskans stel så hon såg mer ut som en travare som har en vagn bakom i alla svängar... Matte var mycket stolt över denna vackra uppvisning. Not...


Men nu ska Lisa gå både tisdag och onsdag denna veckan och det är kanon! Då har jag en häst som förhoppningsvis inte är helt katastrofstel på lördag och jag få känna ordentligt  på hur hon rör sig.

Av Malin - 22 februari 2009 11:21

Usch vad jag lider med dig nu när Gnegs inte mår bra! Men jag tror att han kommer bli bättre gumman! Du ska se att allt löser sig när det blir mjukare ute. Finns alltid här för dig!

Av Malin - 22 februari 2009 11:17

Jag har fått en ny medryttare!! Äntligen! En kanon tjej på 13 år som verkar passa Lisa väldigt bra. Håller verkligen tummarna för detta nu, för L är en bra tjej och Lisa behöver gå! Lisa tycker verkligen inte om att bara stå hela veckorna.


Fast både L och M kommer nog rida ganska mycket i manege, så då blir det mer uteritter för min del med det lilla monstret! Fast ju mer hon går, ju mindre energi finns det att göra av med när man kommer ut :) Fast på nåt konstigt sätt så är Lisa alltid extremt pigg när man kommer ut... Kan inte förstå detta...

Av Malin - 22 februari 2009 11:08

Har vart lite dålig på att uppdataera men men... I torsdags fick Lisa äntligen nya skor! Hade en ny hovslagare, och jag är helt nöjd än så länge! Vet dock inte om hon vill fortsätta ha Lisa då Lisa bråkade en del när det var dax för bakbenen... Hovslagaren jobbade ganska långsamt, vilket jag tyckte var väldigt bra, för hon hann titta ordentligt, fundera och göra allt optimalt för Lisas hovar.

Mycket bra enligt mig!


Fick entligen på Lisa brodd nu också! Ho har fått stå inne ett par dagar då det bar vart total glasgata ute, och jag vill inte ha några skador nu... Har haft sånt så det räcker...


Men jag hoppas verkligen att hovslagaren vill fortsätta sko Lisa ett tag framöver, för hon var en sådan typ av hovslagare som jag skulle kunna ha ett samarbete med. Och att kunna ha ett fungerande samarbete med ens hovslagare tycker jag är väldigt viktigt!

Inga hovar - ingen häst.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Malin och Lisas Gästbok!

Omröstning

Hur ser den perfekta svansen ut?
 Kort, max till hasen.
 Lång, helst släpa i marken
 Medel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards