Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Malin - 11 februari 2009 22:26

Var så fuktansvärt halt idag! Jag hade inen skola idag så passade på att åka hem och va i stallet. Jätte mysigt med en dag extra med min lilla ögonsten! Men att hon inte bröt alla ben av sig idag! Amanda gick omkull i hagen när jag gav dem middag, och hon har brodd. Det har inte Lisa....Ska brodda när hon får nya skor nästa vecka, så jag vill gärna att hon överlever tills dess! Lämnade instruktioner om att tills det är mindre halt ute får Lisa tyvärr stå inne. Greger som var hos vet. igår kommer nog få inne de närmsta tre veckorna, så Lisa är ju iallafall inte ensam. Plus att om Lisa står inne så kan Glassen få gå ut! (Greger blir inte så lite tossig av att stå själv så gammel farbrorn får hålla sällskap...)


Gick hyfsat när jag red idag. Kollade på sporrarna, men struntade i dem. Det fick jag dock ångra... Jag har alltid haft svårt för folk som rider med sporrar då jag anser att man inte behöver sånt om man är duktig. Men jag är inte duktig och Lisa kan bli så fruktansvärt jobbig att flytta för skänkeln när hon inte är i form. L red henne en liten stund också. Gick hyfsat, men Lisa är ju inte i form och L har aldrigridit henne innan så det var spännade att se :) tycker det är skit jobbigt när någon ska rida Lisa när hon inte går helt hundra heller. Jag vill ju så gärna att folk ska se det fina jag ser i henne, men när hon mycket trovärdigt spelar halt åsna så kan det ju vara svårt :D 


Bild från barbackaritten!! MYCKET suddig pga ljuset och att det är en mobilkamera. Vill köpa ny kamera, men NÄR ska ja ha råd med det????(Ser ni att ja har fusktyglar med? Thiedemanstygel är bra att ha! Fast jag använde den inte denna gången :) den blev bara dekoration för jag orkade inte sätta fast den sen... Men BUUUU till fusktyglar!! Folk som använder sånt kan inte rida!)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Malin och Lisas Gästbok!

Omröstning

Hur ser den perfekta svansen ut?
 Kort, max till hasen.
 Lång, helst släpa i marken
 Medel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards