Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Malin - 15 februari 2009 21:54

... olika innebörd. Halt och halt. Det är så halt ute, Lisa är inte halt. Sjukt halt ger spänd häst kan betyda två väääldigt olika saker :D har inte tänkt på det innan jag kollade på bloggen nu....


Mycket smart observation, och för att inte tala om snabb! Tycker ni inte? :P

Av Malin - 15 februari 2009 21:29

Var ute i stallet idag. Blev inget igår för jag låg hemma med världens migrän. Underbart.

Men hade en tjej ute som provred idag, och det gick jätte bra! Enligt mig ialla fall :D Jag red lite först, och Lisa var inte alls kul att rida... Hon har ju fått stå inne pga den helt sjuka halkan, så Lisa var PIGG!! Och väldigt stel, men antagligen inte så stel som hon skulle ha vart om hon skulle ha försökt hålla sig på benen ute på blank-isen i hagen.... Hoppas på töväder imorgon!


Men i alla fall, Lisa gick inte så bra för mig, hade bara en växel idag och det var full fart!! Så det kändes ju så där först att lämna över henne, men L var cool, och hanterade det jätte bra :) Satte upp ett litet sockerbitshinder så de fick skutta lite, och Lisa var ÖVERLYCKLIG! Hon har ju inte hoppat på ett bra tag nu, så hon tog tillfället i akt och hoppade rejält!


Jag stog bara bredvid när de skuttade, och även då hade jag jätte ångest! Jag är verkligen så fruktansvärt rädd för att hoppa!! Bara jag ser ett hinder kommer illamåendet och svetningarna fram. Jag har ramlat a för många gånger när jag hoppat, så jag har lagt det helt och hållet på hyllan. Vill inte förstöra Lisas självförtroende heller, hon är ju så kanon duktig så hon är värd en ryttare som är bättre på hoppning än mig då!

Löshoppning tycker jag dock är jätte kul! Då är det ju ingen ryttare som kan flyga av :D Och Lisa kan verklihen ge järnet när man släpper henne! Borde kanske sätta upp en liten löshoppningsbana med lite sockerbitar till helgen?! Även om hon inte har någon kondition att tala om än så tycker hon ju att det är så himla kul! Och några skutt kan väl inte skada?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Malin och Lisas Gästbok!

Omröstning

Hur ser den perfekta svansen ut?
 Kort, max till hasen.
 Lång, helst släpa i marken
 Medel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards