Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Malin - 15 januari 2009 22:06

Ja, vilken vettig människa köper ett sto? I söndags ar Lisa så totlat förbannad på mig så jag trodde knappt att det var sant! Hon högg efter mig i stort sätt hela tiden medans jag borstade, och jag med mitt underbara tålamod banka tillbaka.

Lisa är så rolig för när man säger till henne så kan man riktigt se hur hon står och muttrar för sig själv! Hon ser verkligen ut att tänka: "Tro inte att jag ger mig bara för att jag inte biter dig just nu... Vänta du bara...." Hon har ett sätt att följa en ur ögonvrån med när hon står och surar så man ser att hon lurpassar på en, och bara väntar på rätta tillfället för att ge matte ett litet tjuvnyp...


Tog ut henne i manegen sen, och skulle lugnt och beskedligt promenera och longera lite lätt i skritt och trav tänkte jag.

Får man lov att vara så naiv?

Lisa visade vackert prov på riktiga rejäla rodeokonster, och jag tackade gud för att jag inte satt på!!  Kände igenom bakbenen efter vår lilla cirkus, och ingen svullnad, värme eller ömhet så jag hoppas inte att hon överansträngde dem för mycket!

Men jag tror rätt mycket på att har en häst ont, så sprallar den inte runt i hagen eller flyger i väg i en serie spontanbockningar mitt i manegen, utan en häst som har ont rör sig bara det den måste. Men jag vet inte, jag kan ju ha jätte fel och Lisa kan ha fruktansvärda plågor. Men hon visade ju väldigt tydligt när hon hade ont av hovbölderna så varför skulle hon inte visa att hon har ont nu när jag inte ber henne om något speciellt?


Imorgon är det äntlige dags för stallet igen! M ska komma i morgon och "provrida". Hon har fått ställa in flera gånger nu, men jag håller tummarna för imorgon! Och håller verkligen tummarna för att Lisa inte är på sitt värsta pms-humör.... Dumma ston.....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Malin och Lisas Gästbok!

Omröstning

Hur ser den perfekta svansen ut?
 Kort, max till hasen.
 Lång, helst släpa i marken
 Medel

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards