Alla inlägg den 14 juli 2009

Av Malin - 14 juli 2009 22:24

Lisa har det så himla gott just nu. De bytte hage förra veckan, så tro det eller ej men Lisa har blivit ännu rundare. Det borde inte vara möjligt enligt någon fysisk lag, men tydligen...


Jag fick en olja av A som har funkat kanon på hennes eksem i svansen. Visst det kliar ju fortfarande på henne, men inte alls  lika mycket som för ett tag sedan, och förra sommarn ska vi inte ens tala om... Ekholmens tror jag den hette. Manen håller sig fin pga att det inte finns något i hagen att klia sig på :D

Men hagarna är så kanon då det oftas blåser lite lätt så det inte blir så mycket knott.


Sist när jag har ridit nu så har det gått så himla kanonbra! Visst har mest varit ute i skogen och lekt men hon är så underbar att rida!! Älskar verkligen att galoppera i skogen! Och Lisa älskar det lika mycket som jag :)

A red dressyr i paddocken i söndags och Lisa hade gått jätte bra för henne med. Känns roligt när det ändå går framår för oss alla. Har inte pratat med L på ett tag men vad hon har sagt per sms så ka det tydligen funka bra.

M i stallet skrittade Lisa på vägen hem idag efter jag ridit. Då hennes Cayenne är skadad och kommer vara stående ett bra tag till (en så länge är det 4 månader vila de är uppe i) så har jag lovat att M ska få rida lite ibland. Det gick bra idag, och det verkade som om M och Lisa funkade bra ihop. Bara M får upp lite ridvana igen :)

Usch vet hur hemskt det är när man inte suttit i en sadel på så lång tid. Abstinens är bara förnamnet...

Av Malin - 14 juli 2009 22:15

Baloo mår bra, det visade sig att det bara var en urinvägsinfektion (visste att hundar spydde blod av sådana, men där ser man!) Penecilinet har funkat bra och han är mycket bättre.


Men, och det här är svårt att tro, men igår när familjen var och handlade, så lyckades Baloo gräva upp hela min lillebrors ryggsäck och sätta i sig 400 g choklad. Mycket lyckat!! Som tur var så var det "skit-choklad" med en kakaohalt på ca 12 % så Baloo mår bra.

Dumma hund med dödslängtan....


Sara: Jag har ingen bättre bild på honom ju :) bara när han å texas leker, å där ser han inte så gullig heller ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Malin och Lisas Gästbok!

Omröstning

Hur ser den perfekta svansen ut?
 Kort, max till hasen.
 Lång, helst släpa i marken
 Medel

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards